Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact
Filter
Products

Innovation

BSN medical jobbar ständigt för unika innovationer genom att maximalt utnyttja företagets tekniska kompetens och världsledande verksamhet. Genom kontinuerliga produktförbättringar, den senaste tekniken och gedigna materialval utvecklar vi våra produkter, för patientens bästa.

BSN medical utvecklar ständigt nya produkter och kundorienterade koncept i syfte att kunna erbjuda våra patienter nya och mer effektiva behandlingslösningar, också ur ett samhällsekonomiskt perspektiv.

Har du en idé, produkt eller ett affärsförslag som kan förbättra patienthälsan? Klicka i så fall här.


Teknologier

JOBST® Relax

JOBST® Relax är en produkt avsedd för att komplettera kompressionen som ges på dagtid, samt ett alternativ till de tidigare kompressionslösningar för nattetid som hittills har funnits. JOBST® Relax erbjuder den ödemkontroll som patienter behöver, i kombination med snygg design och den komfort som patienten efterfrågar. JOBST® Relax är avsedd för milda och moderata lymfödem i underhållsfasen.

JOBST® SOFTFITTM

JOBST® SoftFitTM tekniken säkerställer graderad kompression och hög användarkomfort tack vare det elastiska silikongarnet som är instickat direkt i strumpan.

Klicka på bilderna till höger för mer information.

ABSORPTION BALANCING

Tekniken för balanserad absorption som används i Cutimed® Siltec® skyddar effektivt sårbädden från överflödig fukt och ger en optimal sårläkningsmiljö.

Klicka på bilderna till höger för mer information.

3D-STICKNING

Tack vare den unika 3D-stickningstekniken känns JOBST® Elvarex Plus® sömfria kompressionsstrumpor med en anatomisk passform som en andra hud.

Klicka på bilderna till höger för mer information.

DELTA DRY® VATTENRESISTENT GIPS

Den unika patenterade tekniken i Delta-Dry® är överlägsen allt annat vattenresistent gips, vilket gör Delta-Dry® till ett bättre val inom sjukvården.

Klicka på bilderna till höger för mer information.

HYDRATION RESPONSE TECHNOLOGY

Hemligheten bakom den högabsorberande kärnan i Sorbion Sachet® är att den binder samman mekaniskt modifierad cellulosafiber och gelbildande polymerer i sårförbandet, vilket ger ökad bindningsförmåga, optimal sekrethantering och en betydande bättre vertikal uppsugningsförmåga.

Klicka på bilderna till höger för mer information.

Friskrivning


Produkterna som visas på denna webbsite kan endast finnas till försäljning på vissa marknader och med olika indikationer och restriktioner. Vänligen kontakta din lokala säljrepresentant för att få veta mer..